Journal Information

Statistics

Follow this link to access the full text of the article

Carta ‐ Investigação
Estudo proteômico do melasma facial
Luiza Vasconcelos Schaefera,b,
Corresponding author
luizavasconcelos12@hotmail.com

Autor para correspondência.
, Leticia Gomes de Pontesc,d, Nayara Rodrigues Vieira Cavassanc,d, Lucilene Delazari dos Santosc,d, Hélio Amante Miote
a Departamento de Patologia, Faculdade de Medicina, Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP, Brasil
b Departamento de Dermatologia, Universidade do Oeste Paulista, São Paulo, SP, Brasil
c Departamento de Pesquisa, Centro de Estudos de Venenos e Animais Peçonhentos, Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP, Brasil
d Programa de Pós‐Graduação em Doenças Tropicais, Faculdade de Medicina, Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP, Brasil
e Departamento de Dermatologia, Faculdade de Medicina, Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP, Brasil
Read
5341
Times
was read the article
1929
Total PDF
3412
Total HTML
Share statistics
Article information
ISSN: 26662752
Original language: Portuguese
The statistics are updated each day
Year/Month Html Pdf Total
2024 December 83 27 110
2024 November 162 82 244
2024 October 168 96 264
2024 September 172 127 299
2024 August 201 138 339
2024 July 220 104 324
2024 June 165 77 242
2024 May 151 64 215
2024 April 166 98 264
2024 March 138 62 200
2024 February 169 97 266
2024 January 125 69 194
2023 December 105 64 169
2023 November 157 101 258
2023 October 123 72 195
2023 September 120 70 190
2023 August 96 34 130
2023 July 89 41 130
2023 June 123 61 184
2023 May 109 34 143
2023 April 51 26 77
2023 March 86 51 137
2023 February 59 42 101
2023 January 55 59 114
2022 December 115 67 182
2022 November 137 87 224
2022 October 62 69 131
2022 September 5 10 15
Show all

Follow this link to access the full text of the article

Idiomas
Anais Brasileiros de Dermatologia
en pt
Cookies policy Política de cookies
To improve our services and products, we use "cookies" (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here. Utilizamos cookies próprios e de terceiros para melhorar nossos serviços e mostrar publicidade relacionada às suas preferências, analisando seus hábitos de navegação. Se continuar a navegar, consideramos que aceita o seu uso. Você pode alterar a configuração ou obter mais informações aqui.