Journal Information

Statistics

Follow this link to access the full text of the article

Artigo original
Caracterização do microbioma intestinal de homens adultos brasileiros com psoríase em comparação com controles onívoros e vegetarianos
Tatiana Cristina Figueira Poloa,
Corresponding author
tatiana.figueira@yahoo.com.br

Autor para correspondência.
, Mariana Righetto de Ré Laia, Luciane Donida Bartoli Miota, Giovana Fernanda Cosi Bentoa, Márcia Guimarães da Silvab, Silvio Alencar Marquesa, Hélio Amante Miota
a Departamento de Dermatologia, Faculdade de Medicina de Botucatu, Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP, Brasil
b Departamento de Patologia, Faculdade de Medicina, Universidade Estadual Paulista, Botucatu, SP, Brasil
Read
4741
Times
was read the article
1474
Total PDF
3267
Total HTML
Share statistics
Article information
ISSN: 26662752
Original language: Portuguese
The statistics are updated each day
Year/Month Html Pdf Total
2024 November 93 38 131
2024 October 198 64 262
2024 September 219 106 325
2024 August 242 145 387
2024 July 222 100 322
2024 June 167 70 237
2024 May 156 62 218
2024 April 241 96 337
2024 March 230 83 313
2024 February 230 106 336
2024 January 181 58 239
2023 December 136 68 204
2023 November 221 105 326
2023 October 185 91 276
2023 September 183 117 300
2023 August 187 67 254
2023 July 83 37 120
2023 June 80 55 135
2023 May 13 6 19
Show all

Follow this link to access the full text of the article

Idiomas
Anais Brasileiros de Dermatologia
en pt
Cookies policy Política de cookies
To improve our services and products, we use "cookies" (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here. Utilizamos cookies próprios e de terceiros para melhorar nossos serviços e mostrar publicidade relacionada às suas preferências, analisando seus hábitos de navegação. Se continuar a navegar, consideramos que aceita o seu uso. Você pode alterar a configuração ou obter mais informações aqui.