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Do you know this syndrome? Schimmelpenning-Feuerstein-Mims syndrome*
Clarissa Patias Lena1, Rogério Nabor Kondo2, Théo Nicolacópulos3
1 Universidade Estadual de Londrina, Londrina (PR), Brazil.
2 Dermatology Service, Hospital Universitário Regional do Norte do Paraná, Universidade Estadual de Londrina, Londrina (PR), Brazil.
3 Dermatology Service, Hospital Universitário Regional do Norte do Paraná da Universidade Estadual de Londrina - Clinical Dermatologist, - Itajaí - Santa Catarina- Brazil.
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ISSN: 03650596
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2025 6 28 17 45
2025 5 133 58 191
2025 4 128 45 173
2025 3 169 44 213
2025 2 131 82 213
2025 1 116 53 169
2024 12 92 67 159
2024 11 102 61 163
2024 10 105 76 181
2024 9 101 96 197
2024 8 113 144 257
2024 7 110 125 235
2024 6 98 80 178
2024 5 63 59 122
2024 4 96 60 156
2024 3 96 79 175
2024 2 94 78 172
2024 1 69 68 137
2023 12 64 56 120
2023 11 81 83 164
2023 10 66 62 128
2023 9 69 69 138
2023 8 55 46 101
2023 7 55 20 75
2023 6 66 47 113
2023 5 56 20 76
2023 4 32 20 52
2023 3 64 43 107
2023 2 43 33 76
2023 1 44 28 72
2022 12 62 23 85
2022 11 65 48 113
2022 10 47 37 84
2022 9 43 49 92
2022 8 41 50 91
2022 7 29 42 71
2022 6 37 52 89
2022 5 38 51 89
2022 4 23 37 60
2022 3 35 63 98
2022 2 24 38 62
2022 1 59 64 123
2021 12 41 45 86
2021 11 47 51 98
2021 10 50 59 109
2021 9 39 58 97
2021 8 62 58 120
2021 7 42 45 87
2021 6 44 51 95
2021 5 42 49 91
2021 4 58 244 302
2021 3 35 38 73
2021 2 19 12 31
2021 1 11 4 15
2020 12 4 4 8
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